Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή 
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
  3. Με την χρεωστική, πιστωτική σας κάρτα ή με την χρήση προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners μέσω της ασφαλής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce"
  4. Με PayPal


Πληρωμή μέσω PayPal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές!

Είναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους, λόγου χάριν οι αντικαταβολές και οι τραπεζικές καταθέσεις.

Μπορείτε έτσι, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση, να κάνετε την πληρωμή σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα διαθέτετε και βέβαια με την ασφάλεια που σας παρέχει το PayPal !

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Loading...