Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία μας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 στην Θεσσαλονίκη. Όλα μας τα είδη είναι επιλεγμένα με κριτήριο την πρωτοτυπία, την άριστη ποιότητα και την χαμηλή τιμή διάθεσης.

Αρχική μας δραστηριότητά ήταν το λιανικό και χονδρικό εμπόριο βρεφικών και παιδικών ειδών μέσω διαδικτύου! Τον Απρίλιο του 2016 η εταιρεία μας απέκτησε και φυσικό κατάστημα, ώστε να μπορεί να δειγματίσει τα προϊόντα που εμπορεύεται, καθώς και να έρθει σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχουμε δημιουργήσει ακόμα 2 ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία είναι τα ακόλουθα:    Όλα μας τα eshop ξεχωρίζουν για την ευκολία στη χρήση τους, την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, την ποιότητα των ειδών και την χαμηλή τιμή διάθεσης τους. Οι πλατφόρμες μας αναβαθμίζονται συνεχώς, καθώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες, ώστε οι αγορές σας να πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

Έχουμε επιλέξει το ηλεκτρονικό εμπόριο σαν μορφή πώλησης, για να μειώσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα και να καταφέρουμε κατ΄επέκταση, να διατηρήσουμε χαμηλές τις τιμές μας!

Πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα των ειδών μας, λειτουργούμε τα eshops επιδιώκοντας να ικανοποιήσουμε το αγοραστικό κοινό των επαρχιών και δυσπρόσιτων περιοχών της επικράτειας. Ειδικά για αυτές τις περιοχές καταφέραμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή στα μεταφορικά έξοδα ώστε να έρθουμε ευκολότερα κοντά σας!)

Παράλληλα διατηρούμε έναν όμορφο χώρο, στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. τον οποίο θα έχετε την δυνατότητα να επισκέπτεστε για τις αγορές σας ή και τις παραλαβές σας! 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας και την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια !    Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας και την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την εμπιστοσύνη σας !

Επίσημοι συνεργάτες μας:


Υπεύθυνος καταστήματος:

Χριστοπούλου Ευγενία

Αλαμάνας 24

Μετέωρα ΤΚ 56532

Τηλ: 2312 200701

Loading...